Προβολή όλων των 4 αποτελεσμάτων

Cordes sl-204.005 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο για Φορτίο Βάρους ως 1600kg

Κοντέινερ Αποθήκευσης sl‑204.005, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sl-240.006 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο για Φορτίο Βάρους ως 1600kg

Κοντέινερ Αποθήκευσης sl‑240.006, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.031 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Κουτί Στοίβαξης-Αναδιπλούμενο sg‑224.031, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.032 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Κουτί Στοίβαξης-Αναδιπλούμενο sg‑224.032, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με τη δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.