Βλέπετε 1–9 απο 43 αποτέλεσματα

Cordes sl-110.000 Βάση Αποθήκευσης & Στοίβαξης Εμπορευμάτων Πτυσσόμενη για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Ράφι Στοίβαξης με Στύλους sl‑110.000, της Cordes, απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη.

Cordes sl-118.000 Βάση Αποθήκευσης & Στοίβαξης Εμπορευμάτων Πτυσσόμενη για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Ράφι Στοίβαξης με Στύλους sl‑118.000, της Cordes, απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη.

Cordes sg-224.000 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Γεωργικό Κουτί Αναδιπλούμενο sg‑224.000, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.009 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο με Ξύλινο Πάτωμα για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Γεωργικό Κουτί με Ξύλινο Πάτωμα sg‑224.009, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.033 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Γεωργικό Κουτί Πτυσσόμενο Ξύλινο Πάτωμα sg‑224.033, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.005 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Γεωργικό Κουτί με Ξύλινες Πλευρές sg‑224.005, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.007 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Γεωργικό Κουτί Στοίβαξης-Αναδιπλούμενο sg‑224.007, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.031 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Κουτί Στοίβαξης-Αναδιπλούμενο sg‑224.031, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με την δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.

Cordes sg-224.032 Κοντέινερ Αποθήκευσης Στοιβάξιμο Πρυσσόμενο για Φορτίο Βάρους ως 1500kg

Κουτί Στοίβαξης-Αναδιπλούμενο sg‑224.032, της Cordes. Απαντά στα προβλήματα της μεταφοράς και αποθήκευσης. Αποκτήστε άμεση και γρήγορη πρόσβαση στα προϊόντα, ανεξάρτητα από το πόσο ψηλά βρίσκονται στην αποθήκη. Με τη δυνατότητα να αναδιπλώνει, λύνει το πρόβλημα στο χώρο ακόμη και όταν είναι άδειο. Απαραίτητο για κάθε αποθήκη. Συμβατό και με συστήματα pallet rack.